Πολιτική

Τσίπρας: Διαρκές χρέος να περιφρουρήσουμε όσα κατακτήθηκαν μέσα από αγώνες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «η 45η επέτειος από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας βρίσκει τη χώρα μας σε μια νέα εποχή, απαλλαγμένη από την επιτροπεία. Οφείλουμε να μην αφήσουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού»

 

«Η 24η Ιουλίου αποτελεί ημέρα μνήμης και τιμής για τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές που θυσιάστηκαν, φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν και κυνηγήθηκαν για την ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία στον τόπο μας», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «η 45η επέτειος από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας βρίσκει τη χώρα μας σε μια νέα εποχή, απαλλαγμένη από την επιτροπεία» και πως «οφείλουμε να μην αφήσουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού».

«Έχουμε διαρκές χρέος να περιφρουρήσουμε όσα κατακτήθηκαν μέσα από αγώνες και στερήσεις. Τη Δημοκρατία, την ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη», υπογραμμίζει ο Αλ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΑΑΔΕ: Μόνο με ραντεβού οι φορολογούμενοι στις ΔΟΥ για εκκρεμείς υποθέσεις
Σομαλία: Ισχυρή έκρηξη στο δημαρχείο του Μογκαντίσου - Επτά νεκροί και πολλοί τραυματίες
Chevron Right