Πολιτική

Πέτρος Τατσόπουλος: Μπήκε στο χειρουργείο ο γνωστός συγγραφέας

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε άμεσα ο γνωστός συγγραφέας, Πέτρος Τατσόπουλος, καθώς η αδιαθεσία που ένιωσε στον «αέρα» της εκπομπής «Εκτός Γραμμής» αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι απλό.

 

Ο κ. Τατσόπουλος αποχώρησε από το κανάλι του ALPHA με ασθενοφόρο, καθώς ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο Ιπποκράτειο.

Οι γιατροί του έκαναν στεφανιογραφία, η οποία έδειξε ότι τα αγγεία του είναι σε καλή κατάσταση και ως εκ τούτου δεν προκύπτει έμφραγμα.

Ωστόσο, πληροφορίες λένε ότι απεικονίστηκε διαχωρισμός της αορτής με την κατάσταση του να θεωρείται υπερεπέιγουσα.

Ο κ. Τατσόπουλος μεταφέρθηκε κατευθείαν στην καρδιοχειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου και μπαίνει σε επείγον χειρουργείο.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πέτρος Τατσόπουλος: Ανεύρυσμα η αιτία της κατάρρευσής του - Έχει διασωληνωθεί και μπαίνει στο χειρουργείο
Κώστας Αρβανίτης: «Ο Κικίλιας σκοτώνει το ΚΕΘΕΑ!»
Chevron Right