Να ψηφίσει για τον επόμενο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε, χθες, στον Βόλο ο πρώην γραμματέας Τουρισμού (αποπέμφθηκε διότι δεν είχε πτυχίο ΑΕΙ), ταμίας στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Μητσοτάκη και αντιδήμαρχος του Αχιλλέα Μπέου, Κώστας Λούλης.
Και λέμε επιχείρησε, διότι τελικά δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με το τοπικό site gegonota.news.
Μόλις ο αλευροβιομήχανος εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο Κυψέλη, όπου διεξάγονταν οι εκλογές για ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, παρέλαβε το απογραφικό δελτίο από τα μέλη της Εφορευτικής, όμως σχεδόν αμέσως τον πλησίασαν στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος και του ζήτησαν να αποχωρήσει.
Εκείνος, σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες, άρχισε να τους ειρωνεύεται και μόλις συνέβη αυτό προκλήθηκε έντονη λογομαχία. Ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ του άρπαξε από τα χέρια το απογραφικό δελτίο και στη συνέχεια άλλα μέλη τον έδιωξαν από τον χώρο φωνάζοντάς του πως χουντικούς δεν δέχεται το κόμμα.
Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Λούλης, προσωπικός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, έχει συγγράψει το βιβλίο «Η επιβίωση της Ελλάδας μέσα από διαδοχικά θαύματα», στο οποίο εξωραΐζει την 7χρονη δικτατορία της Χούντας.