Πολιτική

Μιχάλης Κατρίνης: Αύριο θα μιλήσει η καρδιά και η ψυχή του ΠΑΣΟΚ

«Αύριο θα μιλήσουν οι πολίτες» αναφέρει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.

Μήνυμα προς τους ψηφοφόρους έστειλε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου. 

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος αναφέρει ότι «οι πολίτες θα κληθούν να αψηφήσουν μηχανισμούς και εξωθεσμικά κέντρα που θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ».

Στη δήλωσή του ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρει:

«Μίλησαν μέχρι σήμερα πολλοί. Κάποιοι μάλιστα επιστράτευσαν κάθε μέσο και τρόπο για να επιβληθούν. Αύριο όμως θα μιλήσουν οι πολίτες, θα μιλήσει η καρδιά και η ψυχή του ΠΑΣΟΚ. Πήγα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, μίλησα με πολίτες που αναζητούν διέξοδο, που περιμένουν από το ΠΑΣΟΚ να γίνει ο φορέας της αλλαγής και της ανατροπής του σημερινού σκηνικού της παρακμής.

Οι άνθρωποι αυτοί, με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο και τις ίδιες αγωνίες, αύριο θα πάρουν την πιο κρίσιμη απόφαση. Θα κληθούν να αψηφήσουν μηχανισμούς και εξωθεσμικά κέντρα που θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ.

Θα κληθούν να ανοίξουν το δρόμο στις δυνάμεις και στα πρόσωπα που πιστεύουν στο κόμμα, που αγωνίζονται και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για μια Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη που θα εκφράσει και θα ενώσει την κοινωνική πλειοψηφία. Σε αυτή τη μάχη είμαι παρών.

Με πίστη και αισιοδοξία. Με τη δύναμη που μου δίνει η στήριξη και η εμπιστοσύνη των πολιτών. Με μια καθαρή πρόταση για την επόμενη μέρα που δεν μπορεί να είναι ίδια ή χειρότερη. Αντίθετα, πρέπει να είναι μια νέα αρχή για ένα ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει για να αλλάξουν όλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εκπλήξεις στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης: Οι τελευταίες εκτιμησεις για Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ: «Ηφαίστειο» η ΚΕ μετά την αναβολή του Συνεδρίου - Κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Κασσελάκης με 87 υπογραφές
Chevron Right