Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ύστερα από τη διάκριση που έλαβε ο Αλέξανδρος Γκιννής, ο οποίος αναδείχθηκε δεύτερος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι.
«Ο πρώτος Έλληνας που ανεβαίνει στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι» τόνισε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του στο Twitter.
Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Ο Αλέξανδρος Γκιννής έγραψε ιστορία! Ο πρώτος Έλληνας που ανεβαίνει στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι, κατέκτησε το ασημένιο στην τεχνική κατάβαση, κέρδισε τον θαυμασμό όλων, και μας γέμισε υπερηφάνεια. Μπράβο Αλέξανδρε!».
Ο Αλέξανδρος Γκιννής έγραψε ιστορία! Ο πρώτος Έλληνας που ανεβαίνει στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι, κατέκτησε το ασημένιο στην τεχνική κατάβαση, κέρδισε τον θαυμασμό όλων, και μας γέμισε υπερηφάνεια. Μπράβο Αλέξανδρε! 🇬🇷#FISAlpine pic.twitter.com/mouKp3ivVF
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) February 19, 2023