Πολιτική

Ο Γιάννης Αλαφούζος ειρωνεύεται τον Βρούτση για τα μέτρα κατά της βίας στα γήπεδα

«Ειρωνείες» Γιάννη Αλαφούζου κατά του Βρούτση για την βία στα γήπεδα και τα μέτρα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε ανάρτηση και πετάει «καρφιά» κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τα μέτρα κατά της βίας στα γήπεδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε μια δήλωση στο X (πρώην Twitter) που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Μάλιστα κάνει λόγο για… ανέκδοτο σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις Βρούτση.

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε δηλώσει: «Εάν στις 7 Μαρτίου δεν λειτουργούν οι κάμερες στα γήπεδα και στις 9 Απριλίου δεν υπάρχει ταυτοπροσωπία, τότε μπορείτε να με κρεμάσετε στα δημοσιογραφικά μανταλάκια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα τίθεται σε ισχύ η πλατφόρμα της ταυτοπροσωπίας για την είσοδο στα γήπεδα, παρόλα αυτά μέχρι το τέλος της περιόδου το σύστημα θα είναι υβριδικό και όλοι οι φίλαθλοι θα μπορούν να μπουν με φυσικά εισιτήρια.

Με αφορμή το παραπάνω λοιπόν, ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε το εξής σχόλιο:

«Εάν στις 7 Μαρτίου δεν λειτουργούν οι κάμερες στα γήπεδα και στις 9 Απριλίου δεν υπάρχει ταυτοπροσωπία, τότε μπορείτε να με κρεμάσετε στα δημοσιογραφικά μανταλάκια»

Δήλωση Βρούτση…

Έχετε ακούσει το ανέκδοτο με τον σκύλο που όταν έφτασε το αυτοκίνητο που κυνηγούσε δεν ήξερε τι να το κάνει;»

alafouzos_37a91.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Δεν διαγράφονται πια οι απουσίες στα σχολεία - Τεράστιες αλλαγές το 2024
Βίντεο σοκ από το Μαρκόπουλο: Η στιγμή της σύγκρουσης του ΙΧ στην κολώνα
Chevron Right