Πολιτική

Σπαρτιάτες: Ακόμη μια ανεξαρτητοποίηση για το κόμμα του Βασίλη Στίγκα

Σημειώνεται ότι εάν ο Βασίλης Στίγκας μείνει με κάτω από πέντε βουλευτές, διαλύεται η κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών.

Ένας ακόμη βουλευτής από τους Σπαρτιάτες αποχώρησε από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος με φόντο τις δικαστικές εξελίξεις.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ανεξαρτητοποιήθηκε ο Διονύσης Βαλτογιάννης, μια εξέλιξη που έρχεται σε συνέχεια των αποχωρήσεων της περασμένης εβδομάδας των Γιώργου Μανούσου και Γιάννη Δημητροκάλλη, οι οποίοι ανεξαρτητοποιήθηκαν κατηγορώντας τον Βασίλη Στίγκα για ψεύδη και συκοφαντίες.

Η κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών μετά και την ανεξαρτητοποίηση του Διονύση Βαλτογιάννη αριθμεί πλέον 7 βουλευτές. Σημειώνεται ότι εάν ο Βασίλης Στίγκας μείνει με κάτω από πέντε βουλευτές, διαλύεται η κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών.

epistolh_c3d2f.jpg

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την τραγωδία των Τεμπών και για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης
Ζελένσκι: Πρέπει ο Πούτιν να χάσει το «στοίχημα» – Χρειαζόμαστε όπλα από τη Δύση
Chevron Right