Πολιτική

Μιχαηλίδου κατά Κασσελάκη: Δεν ήμουν καλεσμένη του, πήγα ως αρμόδια υφυπουργός

«Δυσάρεστη έκπληξη» για τη Δόμνα Μιχαηλίδου να βλέπει «έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα».

Την απάντησή της στις αιχμές του Στέφανου Κασσελάκη για τη χθεσινή επίσκεψή τους στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας έδωσε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας προκειμένου να δει από πρώτο χέρι τις τεράστιες ελλείψεις στις υποδομές. Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης ανάρτησε στα social media ένα βίντεο από την επίσκεψη, προκειμένου ο κόσμος να δει τις συνθήκες στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας.

Στη συνέχεια, με νέα ανάρτηση εξήγησε τους λόγους για τους οποίους «έκοψε» την υφυπουργό, αναφέροντας είχε εμφανιστεί απρόσκλητη.

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.

Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.

Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.

Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.

Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση της Δόμνας Μιχαηλίδου

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ;

Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση», απάντησε η κ. Μιχαηλίδου μέσω Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Οι συνομιλίες Κασσελάκη με Καλπάκη - Θεοχαρόπουλο
Ηράκλειο: Φωτιά σε συνεργείο επί της λεωφόρου Ηρακλείου – Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο
Chevron Right