Πολιτική

Παιδικές ειρωνείες Βορίδη για Κασσελάκη στη Βουλή – Τον αποκάλεσε… Φαμελλάκη

Όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αποκαλέσει τον Αντετοκούνμπο ως Ακενοτούμπο, έτσι και ο Μάκης Βορίδης αποκάλεσε στη Βουλή τον Κασσελάκη ως Φαμελλάκη.

Την ποιότητα της πολιτικής αντιπαράθεσης που έχει επιλέξει το κυβερνητικό επιτελείο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη έδειξε, στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, ο Μάκης Βορίδης. 

Μπορεί τα κυβερνητικά στελέχη, ο πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να λένε ότι ελπίζουν σε ένα διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς λαϊκισμούς και χωρίς τοξικότητες, όμως η πραγματικότητα μάλλον τους διαψεύδει.

Ο Μάκης Βορίδης χρησιμοποίησε ειρωνείες που ακούγονται μόνο στα προαύλια του δημοτικού ή από το στόμα του Άδωνη Γεωργιάδη (ο οποίος είχε αποκαλέσει τον Αντετοκούνμπο ως Ακενοτούμπο), αφού αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη ως… Φαμελλάκη.

Για να τον προσβάλει; Για να τον μειώσει; Μόνο ο ίδιος ξέρει.  

Το μόνο σίγουρο ότι δείχνει τι πρόκειται να δούμε το επόμενο διάστημα από το «γαλάζιο» στρατόπεδο.

«Ελπίζω η πρώτη παρουσία υπό την ιδιότητα του ακροατή της διαδικασίας για τον κ. Φαμελλάκη… συγγνώμη τον κ. Κασσελάκη… να μην ήταν απογοητευτική γιατί αυτά που ακούσαμε από τον κ. Φάμελλο ήταν εντυπωσιακά», είπε ο Μάκης Βορίδης.

Μετά τις αντιδράσεις από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ ο Μάκης Βορίδης απάντησε: «Έκανα ένα λάθος και το διόρθωσα. Γιατί είστε έτσι;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Νέο παραλήρημα από Μπαχτσελί: Δεν θα λέμε «ΤΔΒΚ», θα λέμε κυπριακό κράτος
Ανδρουλάκης: Στις 8 Οκτωβρίου θα μπούμε εμπόδιο στην αλαζονεία, την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια του Μαξίμου
Chevron Right