Πολιτική

Κασσελάκης για Ιωακειμίδη: Η Αττική έχει την ευκαιρία να βγάλει περιφερειάρχη έναν σπάνιο δημόσιο λειτουργό

«Κάντε την εκλογή του προσωπική σας υπόθεση, για το συλλογικό καλό», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με τα θερμότερα λόγια μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Ιωακειμίδη, κατά τη χθεσινή του κεντρική εκδήλωση στην πλατεία Κοραή.

«Μας τιμάει με την παρουσία του στην πλατεία Κοραή, και με την παρέμβασή του στην κεντρική εκδήλωση της παράταξής μας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης», ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Η Αττική έχει την ευκαιρία να βγάλει περιφερειάρχη έναν σπάνιο δημόσιο λειτουργό.

Μπορεί να μη γνωρίζετε το όνομά του, γιατί δεν τον προέβαλλαν τα κανάλια, γιατί δεν έκανε ποτέ σόου, γιατί ήταν πάντα εργάτης δίπλα στον πολίτη.

Είμαστε υπερήφανοι ως ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουμε τον Γιώργο Ιωακειμίδη.

Κάντε την εκλογή του προσωπική σας υπόθεση, για το συλλογικό καλό», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιωακειμίδης: Αλλάζουμε την Αττική με αισθητική και ήθος

«Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται η Αττική δεν θα ξεκινήσει κάποια στιγμή στο μέλλον. Ξεκινάει από… σήμερα!».

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, με την προεκλογική εκστρατεία που στηρίχτηκε στην προγραμματική πρότασή του και χαρακτηρίστηκε από ευρωπαϊκό πολιτικό ήθος, μακριά από την περιρρέουσα τοξικότητα. Το ίδιο μήνυμα στέλνει ο κ. Ιωακειμίδης και με το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του του συνδυασμού του, του Αττικού Κύκλου Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης, που βρίσκεται στην πλατεία Κοραή απέναντι από τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ένα προεκλογικό περίπτερο παρουσιάζει τόσο μεγάλο αισθητικό ενδιαφέρον. Σχεδιάστηκε από έναν από τους σημαντικότερους αρχιτέκτονες της Ελλάδας σήμερα, που προτιμά να παραμένει στα μετόπισθεν της προσπάθειας του Γιώργου Ιωακειμίδη, χωρίς να επιδιώκει τη δημοσιότητα. Επίσης, στην υψηλή αισθητική του συνέβαλε και η διακόσμησή του από τον ζωγράφο Γιάννη Ασημακόπουλο ο οποίος παραχώρησε ένα έργο του για να κοσμήσει το εσωτερικό του περιπτέρου και φιλοτέχνησε στους τοίχους του δυο από τα βασικά στοιχεία του προγράμματος του Γ. Ιωακειμίδη: τη διοχέτευση του 1% του ΦΠΑ στην Αττική για την κατασκευή υποδομών Πολιτικής Προστασίας και τη δημιουργία δημόσιου νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική.

Δεν είναι τυχαίο ότι στη χτεσινή μαζική γιορτή που οργάνωσε ο Γιώργος Ιωακειμίδης η συζήτηση δεν περιστράφηκε μόνο γύρω από τα πολύ αισιόδοξα μηνύματα για το αποτέλεσμα της Κυριακής, αλλά έγινα πολλές εγκωμιαστικές αναφορές και για το ίδιο το περίπτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αστυνομικοί έβγαζαν πλαστές ταυτότητες σε αλλοδαπούς - Πώς τους «τσίμπησαν»
«Νομικές Μελέτες»: Το νέο βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου
Chevron Right