Πολιτική

Μαζική επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα του κόμματος Κασσελάκη εν μέσω ψηφοφορίας για το λογότυπο

Το κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη για την ψηφοφορία σχετικά με το έμβλημα του «Κινήματος Δημοκρατίας».

Στόχος χάκερ έγινε, την Τρίτη (17/12), η ιστοσελίδα του νεοϊδρυθέντος «Κινήματος Δημοκρατίας», τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικτυακή ψηφοφορία για το λογότυπο του κόμματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές από το «Κίνημα Δημοκρατίας», οι κακόβουλες διαδικτυακές επιθέσεις στην ιστοσελίδα του κόμματος αντιμετωπίζονται με επιτυχία.

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για το λογότυπο

Ο ιδρυτής του «Κινήματος Δημοκρατίας» κάλεσε, την Τρίτη (17/12), τα μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του εμβλήματος έως την Παρασκευή (20/12) – κατά παρόμοιο τρόπο με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για το όνομα.

Χαρακτηριστικά, σε βίντεό του που δημοσιεύθηκε στο X, ο Στέφανος Κασσελάκης – μεταξύ άλλων – ανέφερε: «Πριν από λίγες εβδομάδες δημιουργήσαμε ΜΑΖΙ το Κίνημα Δημοκρατίας. Το πιο αμεσοδημοκρατικό, συμμετοχικό κόμμα στην Ελλάδα. Ένα κίνημα που δίνει τον λόγο σε εσάς, στη βάση του, ισότιμα και χωρίς αποκλεισμούς. Εσείς επιλέξατε το όνομά μας και ήρθε η ώρα να επιλέξετε το έμβλημα ενός Κινήματος που θα γράψει ιστορία στον τόπο μας».

Ακόμα, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Μπαίνετε στο www.kinimadimokratias.gr (κάνετε κλικ εδώ) βλέπετε τη λίστα από λογότυπα, η οποία είναι βασισμένη στις προτάσεις που εσείς κάνατε και ψηφίζετε από σήμερα μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου. Με το ίδιο σύστημα προτίμησης όπως και για το όνομα του Κινήματος».

Η ανάρτηση του Κασσελάκη

«Πριν από λίγες εβδομάδες δημιουργήσαμε ΜΑΖΙ το Κίνημα Δημοκρατίας. Το πιο αμεσοδημοκρατικό, συμμετοχικό κόμμα στην Ελλάδα. Ένα κίνημα που δίνει τον λόγο σε εσάς, στη βάση του, ισότιμα και χωρίς αποκλεισμούς. Εσείς επιλέξατε το όνομά μας και ήρθε η ώρα να επιλέξετε το έμβλημα ενός Κινήματος που θα γράψει ιστορία στον τόπο μας.

Μπαίνετε στο www.kinimadimokratias.gr (κάνετε κλικ εδώ) βλέπετε τη λίστα από λογότυπα, η οποία είναι βασισμένη στις προτάσεις που εσείς κάνατε και ψηφίζετε από σήμερα μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου. Με το ίδιο σύστημα προτίμησης όπως και για το όνομα του Κινήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ιγκόρ Κιρίλοφ: Το 5ο εμβληματικό χτύπημα της Ουκρανίας που πυροδοτεί αντίποινα από τη Ρωσία
Ένκε Φεζολλάρι: «Θυμάμαι τη μαμά μου με πρησμένα μάτια από τη χλωρίνη να μην μπορεί να πάει στο φαρμακείο...»
Chevron Right