Πολιτική

Κασσελάκης για ΝΔ: Το κόμμα της «μαύρης σακούλας» μας προκαλεί – Θα σπάσω το σύστημα του μαύρου χρήματος

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στην κυβέρνηση και τον Παύλο Μαρινάκη για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ και τη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που σχολίασε τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «μαύρου χρήματος», χαρακτηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία ως το «κόμμα της μαύρης σακούλας».

«Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί», τονίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί. Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των πολιτικών, μας προκαλεί», σχολιάζει και καταλήγει:

«Σε ό,τι με αφορά, το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του».

Τι δήλωσε ο Μαρινάκης

«Κάθε σοβαρή καταγγελία για να έχει αξιοπιστία πρέπει να διατυπώνεται και να αναφέρεται στις αρμόδιες αρχές», σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικά με τις αναφορές Κασσελάκη στο «μαύρο χρήμα», κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ενώ προσέθεσε πως «αν έχει κάτι περισσότερο σε αυτό που λέμε, αν έχει σοβαρές αιτιάσεις, ας πάει στη Δικαιοσύνη».

Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε «κυνικό» τον τρόπο με τον οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης «παραδέχτηκε», όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μέσω μιας ανάρτησης από την Αμερική, ότι όλον αυτό τον καιρό «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πρόγραμμα» στην πραγματικότητα.

«Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που για μήνες υπερηφανευόταν για το κοστολογημένο πρόγραμμα του κόμματός του και αυτός είναι και ο λόγος που δεν προσήλθε ποτέ και στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Survivor 2024 spoiler - Ημιτελικός 25/6: Ποια είναι τα ζευγάρια που κληρώθηκαν - Το φαβορί του Μεγάλου Τελικού
Το διεθνές ποινικό δικαστήριο εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για Σοϊγκού και Γκερασίμοφ
Chevron Right