Πολιτική

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Φάρος για τους σύγχρονους αγώνες το Πολυτεχνείο

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος από την πορεία για το Πολυτεχνείο τόνισε πως συνεχίζει να αποτελεί φάρο για τους σύγχρονους αγώνες.

Φάρος για τους σύγχρονους αγώνες αποτελεί το Πολυτεχνείου τονίζει με δήλωσή του ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

«Έχουμε πάντα στη μνήμη μας τους αγωνιστές που με ανιδιοτέλεια έδωσαν τη μάχη για το αίτημα ενός ολόκληρου λαού για ελευθερία και δημοκρατία», τόνισε σε δήλωση στο πλαίσιο της προσυγκέντρωσης των βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την πορεία του Πολυτεχνείου.

«Το Πολυτεχνείο ζει και είναι φάρος για τους σύγχρονους αγώνες μας για κοινωνικό κράτος, δημοκρατία και ίσες ευκαιρίες για τη νέα γενιά», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως χθες με αφορμή την επέτειο έγραψε στο Twitter: «49 χρόνια πριν. Τέτοιες μέρες νέοι και νέες με σύνθημα: «Ψωμί-Παιδεία -Ελευθερία» σήκωσαν στους ώμους τους τη θέληση ενός ολοκλήρου Λαού. Εξεγέρθηκαν απέναντι στους δικτάτορες, συγκλόνισαν και κινητοποίησαν την κοινωνία και σύνδεσαν το παρόν τους με την Ιστορία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πολυτεχνείο: Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Μολότοφ και χημικά
ΕΦΚΑ: Παγώνει η παραχώρηση ακινήτου στην «Κιβωτό του Κόσμου»
Chevron Right