Πολιτική

Μητσοτάκης από Σητεία: Ισχυρή κυβέρνηση για να τρέξουμε πιο γρήγορα τον δρόμο των μεγάλων αλλαγών

Πρώτος σταθμός της διήμερης περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη ήταν η Σητεία.

Στη σημασία μιας ισχυρής κυβέρνησης που να μπορεί διαφυλάξει τα γεωπολιτικά συμφέροντα της χώρας, να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον χαιρετισμό του στη Σητεία, τον πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

«Χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή μία ισχυρή κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να διαφυλάξει τα γεωπολιτικά συμφέροντα της χώρας, να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα. Και, κυρίως, χρειαζόμαστε μία ισχυρή κυβέρνηση για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε, να τρέξουμε πιο γρήγορα τον δρόμο των μεγάλων αλλαγών στην οικονομία, στην υγεία, στην παιδεία, στην πράσινη μετάβαση», επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα, τόνισε τη βεβαιότητά του ότι στην κάλπη της 25ης Ιουνίου οι Έλληνες πολίτες θα επιβεβαιώσουν, με ακόμα πιο δυνατό τρόπο, την επιλογή που έκαναν στην κάλπη της 21ης Μαΐου: Νέα Δημοκρατία ισχυρή και αυτοδύναμη.

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι η ΝΔ ήταν νικήτρια στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ «ηττημένοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι μπορούσαν να σας ξανακοροϊδέψουν όπως το έκαναν το 2015, τάζοντάς σας πράγματα τα οποία οι ίδιοι όχι απλά δεν υλοποίησαν, αλλά έκαναν ακριβώς τα ανάποδα».

Κατά την άφιξή στο λιμάνι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και μαντινάδες από συγκεντρωμένους. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο τέως υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο τέως υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος

Επόμενος σταθμός είναι ο Μακρύς Γιαλός, η Ιεράπετρα και ο Άγιος Νικόλαος.

Εκτός από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί και το Ηράκλειο. Το απόγευμα θα βρεθεί στον Μόχο του Δήμου Χερσονήσου, ενώ στις 19:30 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Αγίου Τίτου στο κέντρο του Ηρακλείου.

Αύριο, Τετάρτη 31 Μαΐου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί περιοχές στο Ρέθυμνο και τα Χανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Διακοπή ρεύματος λόγω της καταιγίδας στην Αθήνα - Οι περιοχές
Αργεί ο πρώτος καύσωνας: Ο καιρός μέχρι Αγίου Πνεύματος - Τι λένε οι μετεωρολόγοι
Chevron Right