Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Νικολάου: Μένει το πλιάτσικο και η ντροπή όσων την υπερασπίζονταν

Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη πως η Σοφία Νικολάου μένει εκτός ψηφοδελτίων.

Ανακοίνωση μετά την αποκάλυψη ότι η Σοφία Νικολάου δεν θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εκλογές, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζοντας πως πλέον «μένει το πλιάτσικο και η ντροπή όσων την υπερασπίζονταν».

«Η κα Νικολάου δεν θα είναι τελικά υποψήφια στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Μετά την εξέλιξη αυτή, μένουν δύο πράγματα: Η αποδεδειγμένη ζημία των δημοσίων ταμείων από το πλιάτσικο με τις απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρίες που πλέον διερευνάται από τη Δικαιοσύνη και η ντροπή δεκάδων στελεχών και υπουργών της ΝΔ που τόσο καιρό την υπερασπίζονταν με πάθος», αναφέρει αρχικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τώρα, αν αποπέμφθηκε από τα ψηφοδέλτια ή δεν είχε το θάρρος ούτε αυτό να κάνει ο κ. Μητσοτάκης και αποχώρησε οικειοθελώς, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ας τα λύσουν μεταξύ τους», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ένωση Τραπεζών: Διαγραφή δανείων για τις οικογένειες των θυμάτων - Η ανακοίνωση
Τραγωδία στα Τέμπη: Ψυχολογική υποστήριξη τραυματιών και συγγενών των θυμάτων - Το δίκτυο των κλινικών
Chevron Right