Τη βεβαιότητα ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας εξέφρασε ο Χάρης Δούκας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Έδεσσα.
«Η πεποίθησή μου είναι ότι θα έχουμε μία πολύ μεγάλη συμμετοχή, γιατί εσείς μπορείτε ξανά να δημιουργήσετε κινηματικές διαδικασίες, να ενώσουμε δυνάμεις και να μεταφέρετε το μήνυμα της ελπίδας. Και ξέρετε πολύ καλά, το ζείτε καθημερινά, ότι η ελπίδα ούτε χαρίζεται ούτε δωρίζεται, η ελπίδα κερδίζεται μέσα από πολύ μεγάλους αγώνες, τους δίνετε και θέλω να τους δώσουμε μαζί άλλη μία φορά», είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων και συνέχισε: «Αν το κάνουμε αυτό, είμαι σίγουρος ότι ο επόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που εσείς θα εκλέξετε θα είναι και ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας, όποτε και εάν γίνουν εκλογές, και θα αλλάξουμε την κατεύθυνση της χώρας».
«Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα»
Ο Χάρης Δούκας είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βέροιας κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα προβλήματα σε σχέση με το νερό.
«Συναντήθηκα με τους ανθρώπους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βέροιας και συζητήσαμε τα προβλήματα τους.
Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα.
Δεν ιδιωτικοποιείται.
Στεκόμαστε απέναντι στην υποχρεωτική συγχώνευση των δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης – αποχέτευσης», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Χάρης Δούκας.