Πολιτική

Στα Εξάρχεια οι τελευταίες πινελιές για τους «9+2» που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Οι βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζουν για τον επικεφαλής.

Οι τελευταίες πινελιές για τα αποκαλυπτήρια, αρχικά σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, για τους «9+2» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν αυτή την ώρα στα Εξάρχεια καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση των «11».

Μετά από ένα έντονο τριήμερο συζητήσεων, συσκέψεων και επαφών έχουν μπει οι βάσεις για την συγκρότηση μιας κοινοβουλευτικής ομάδας, με όλες τις πληροφορίες να συγκλίνουν πως επικεφαλής θα τεθεί ο Αλέξης Χαρίτσης, η οποία θα εκφράζει μία σύγχρονη προοδευτική, αριστερή και οικολογική πολιτική πρόταση και ο στόχος είναι να εμφανιστεί «ετοιμοπόλεμη» στην συζήτηση του προϋπολογισμού στα μέσα Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως η νέα αυτή κοινοβουλευτική έκφραση αποτελείται από τους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξη Χαρίτση, Νάσο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, Σία Αναγνωστόπουλου, Θεανώ Φωτίου, Μερόπη Τζούφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Φερχάτ Οζγκιουρ, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Νέα «βεντέτα»: Ο Σούνακ κατηγορεί τον Μητσοτάκη ότι άλλα είχε δεσμευτεί και άλλα έκανε για τα Γλυπτά
Ηλίας Μόσιαλος: Αναγορεύεται επίσημος διδάκτορα Ιατρικής του ΑΠΘ
Chevron Right