Πολιτική

Φρέντι Μπελέρης: Εγκρίθηκε από τις αλβανικές αρχές η άδεια του για να μεταβεί στο Στρασβούργο να ορκιστεί

Ο Φρέντι Μπελέρης θα βρεθεί κανονικά στο Στρασβούργο στην ορκωμοσία των νέων ευρωβουλευτών 

Εγκρίθηκε η άδεια από τις αλβανικές Αρχές στον Φρέντη Μπελέρη, ώστε να ορκιστεί ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με το ximara.gr, o Φρέντης Μπέλερης πήρε το πράσινο φως από τις αλβανικές αρχές και ετοιμάζεται για να ορκιστεί ευρωβουλευτής στις 16 Ιουλίου στο Στρασβούργο. Όπως έγινε γνωστό, η Διεύθυνση Φυλακών ενέκρινε το αίτημα του μετά από διαδοχικές συνεδριάσεις.

Η Διεύθυνση Φυλακών έχει θέσει κάποια κριτήρια για την έγκριση της άδειας του Μπέλερη και γι’ αυτό υπήρξαν καθυστερήσεις στην τελική απόφαση. Οι φυλακές ζήτησαν πλήρη στοιχεία από τον Μπέλερη, περιλαμβανομένων της εγγύησης της μετακίνησης, την παράδοση του εισιτηρίου μετάβασης-επιστροφής, τη διαμονή και την τακτοποίησή του σε ξενοδοχείο.

Αν παραμείνει περισσότερο από ό,τι προβλέπει η άδεια, λόγω των εξελίξεων εκεί, θα πρέπει να ενημερώσει επίσημα όλα τα αρμόδια ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών αρχών στις Βρυξέλλες.

Τέλος όπως έγινε γνωστό, θα ταξιδέψει μόνος του, χωρίς συνοδεία από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ντόναλντ Τραμπ: Αυτό είναι το όπλο με το οποίο έγινε η απόπειρα δολοφονίας του
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: «Περίσσιο θράσος να μιλά για κουκούλες και συγκαλύψεις ο κ. Μητσοτάκης»
Chevron Right