Πολιτική

Ένα γαρύφαλλο από τον Κασσελάκη στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη

Το μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη, στην Κερασίτσα Τριπόλεως, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Την Κερασίτσα Τριπόλεως, το χωριό που γεννήθηκε ο Γρηγόρης Λαμπράκης, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε ένα γαρύφαλλο στο μνημείο του πολιτικού, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με τους αγώνες για την Ειρήνη και τη Δημοκρατία.

«61 χρόνια πριν, στις 22 Μαΐου 1963, ο τότε βουλευτής της ΕΔΑ δέχτηκε το δολοφονικό χτύπημα από παρακρατικούς ακροδεξιούς και πέντε μέρες αργότερα, σαν χθες, ξεψύχησε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν», αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πειραιάς: 100 κιλά κοκαΐνης σε φορτίο με κατεψυγμένα καλαμαράκια (Εικόνες)
Μπήκε πωλητήριο στην έπαυλη του «Home Alone» - Εντυπωσιάζει το εσωτερικό της (βίντεο)
Chevron Right