Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Για ένα «πολύ σοβαρό περιστατικό» που «οι αρμόδιες Αρχές οφείλουν να το διαλευκάνουν άμεσα» μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αναφερόμενος στη διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

«Περιμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛ.ΑΣ την άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και συντονιστή οικονομικού κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδη Τσακαλώτου», τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με αφορμή τη διάρρηξη στο γραφείο του πρώην υπουργού, σύμφωνα και με ανάρτηση του τελευταίου.

«Πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό και οι αρμόδιες Αρχές οφείλουν να το διαλευκάνουν άμεσα, για να μη μείνει καμία σκιά», πρόσθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει»

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Τσακαλώτος είχε γράψει τα εξής στα social media: «Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας.

Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους.

Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».

Μαζί με την παραπάνω δήλωση, ο ίδιος κοινοποίησε σχετικές φωτογραφίες:

https://www.facebook.com/tsakalotos.euclid/posts/2870789809838728

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σάλμα Χάγιεκ: Χαμός στο Instagram με φωτογραφία της με την Πενέλοπε Κρουζ
Κορονοϊός: Lockdown στο κράτος με τους περισσότερους εμβολιασμούς
Chevron Right