Πολιτική

O Καραμανλής έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας – Συνεδριάζει τη Δευτέρα

Ο πρώην υπουργός μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής δηλώνει πως είναι στη διάθεση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα είχε σήμερα ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής.

Ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε στην διάθεση της Βουλής για να ενημερώσει για το δυστύχημα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Αύριο συνεδριάζει στη Βουλή η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου την οποία αναμένεται να ενημερώσει ο Γιώργος Γεραπετρίτης που ανέλαβε το υπουργείο.

Μετά την πληροφορία για την τηλεφωνική επικοινωνία Τασούλα – Καραμανλή, η ΝΔ έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής αίτημα για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη της Επιτροπής για την πορεία και την εξέλιξη της σύμβασης 717 για την τηλεδιοίκηση – σηματοδότηση, οι πρώην υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών κ.κ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Χρήστης Σπίρτζης, Κώστας Καραμανλής και ο νύν κ. Γεραπετρίτης.

Η επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 11 το πρωί.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θεοδωρικάκος: Ο κ. Βαρουφάκης μετατρέπει την τρισάθλια επίθεση σε πολιτικό σόου, μήπως και μπει στη Βουλή
Κυβέρνηση: Αντί να απολογείται για τα Εξάρχεια, επιτίθεται στον Βαρουφάκη!
Chevron Right