Πολιτική

Τσίπρας: Η απαγόρευση των αμβλώσεων στην Πολωνία είναι πράξη σκοταδισμού

Τη θλίψη του για την απαράδεκτη ενέργεια της κυβέρνησης της Πολωνίας ν’ απαγορεύσει τις αμβλώσεις, εξέφρασε ο Αλ. Τσίπρας

Δηκτικός, απέναντι στην απόφαση της κυβέρνησης της Πολωνίας ν’ απαγορεύσει τις αμβλώσεις στη χώρα, εμφανίστηκε σήμερα Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας.

«Είναι θλιβερό που το 2020 υπάρχουν ακόμα κράτη που πιστεύουν πως έχουν λόγο και δικαίωμα στο σώμα και τη ζωή μιας γυναίκας», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και συνέχισε. 

«Η απαγόρευση των αμβλώσεων στην Πολωνία, είναι μια πράξη σκοταδισμού που γυρίζει την ήπειρο μας αιώνες πίσω.

Οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις στην Πολωνία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη οφείλουμε να δώσουμε από κοινού αγώνα για να αποτρέψουμε αυτή την εξέλιξη.

Το αναφαίρετο δικαίωμα μιας γυναίκας να αποφασίζει για το σώμα της και τη ζωή της δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι στην κρίση κανενός άλλου, παρά μόνο στη δική της».

https://www.instagram.com/p/CG11nbkJc9b/

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πότε πρέπει να επανασυντονίσουμε τις τηλεοράσεις μας
Τα νέα μέτρα σαρώνουν την εστίαση σε Ευρώπη και Ρωσία, τι θα κάνει η Ελλάδα πριν το lockdown
Chevron Right