Πολιτική

Ηλιόπουλος: Ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα, αλλά ο Μητσοτάκης είδε ματς του ΝΒΑ από θέση χιλιάδων ευρώ

«Του υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα θα τον απαλλάξουμε από το άγχος να γεμίζει τις μέρες του ανάμεσα στις εκδρομές του», γράφει σε ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βοστώνη και την εμφάνισή του σε ματς του ΝΒΑ.

Ανάρτηση με την οποία βάζει στο «στόχαστρό» του τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ιδιωτικό ταξίδι του στη Βοστώνη και την εμφάνισή του σε αναμέτρηση του ΝΒΑ από θέση που κοστίζει χιλιάδες ευρώ έκανε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Αφού χθες ο κ. Μητσοτάκης είπε στους νέους πως δεν έχει σημασία ότι δεν έχουν λεφτά, σήμερα αποκαλύπτεται τι ακριβώς εννοούσε για την «ολιστική ζωή» που έχει στο μυαλό του», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει το μήνα και ο κ. Μητσοτάκης παίρνει το κρατικό αεροσκάφος τρεις μέρες μετά την επιστροφή του από το επίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ, για να ξαναπάει ιδιωτικά στη Βοστώνη και, μεταξύ άλλων, να δει τελικό NBA σε θέσεις που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ.

Του υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα θα τον απαλλάξουμε από το άγχος να γεμίζει τις μέρες του ανάμεσα στις εκδρομές του».

nasos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τέλος η ρήτρα αναπροσαρμογής - Με νομοθετικές ρυθμίσεις το πλαφόν στα κέρδη των εταιρειών ενέργειας
X Factor: Ιερέας κινείται νομικά για το φιλί Ρόκκου - Γεωργίου - «Το είδαν τα παιδιά μου»
Chevron Right