Πολιτική

Σκάνδαλο Novartis: Στον εισαγγελέα σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση Novartis.

Ο πρώην υπουργός Υγείας εξετάζεται με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας.

Ο κληθείς πρώην υπουργός έχει δηλώσει πως είναι απολύτως έτοιμος να αντικρούσει όλες τις αιτιάσεις των εισαγγελέων, ωστόσο έχει δικαίωμα σήμερα Παρασκευή να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας, ώστε και να προετοιμάσει πλήρες υπόμνημα παροχής εγγράφων εξηγήσεων του.

Σε δηλώσεις του, ο πρώην υπουργός έχει χαρακτηρίσει την υπόθεση Novartis, πολιτική σκευωρία, στημένη από την κυβέρνηση, ενόψει των εκλογών.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τσίπρας: Θα κυβερνήσει ξανά η δυναστεία των offshore ή θα συνεχίσουμε μπροστά
Σάλος με το Facebook και τα Ellinika Hoaxes
Chevron Right