Πολιτική

Πρωτοκλασάτα στελέχη της στέλνει η ΝΔ στη Ροδόπη

Μετά τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Νίκο Χαρδαλιά η ΝΔ θα στείλει στη Ροδόπη, τον Κωστή Χατζηδάκη, τον Τάσο Χατζηβασιλείου, τον Χρήστο Σταϊκούρα, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί στην περιοχή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θα ενταθούν, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Πειραιώς, οι επισκέψεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Στη ΝΔ αποφάσισαν να επιστρατεύσουν «βαριά» ονόματα του κόμματος και καλούς γνώστες της εξωτερικής πολιτικής και των ελληνοτουρκικών σχέσεων για να επικοινωνήσουν σωστά τα μηνύματα της παράταξης.

«Στόχος δεν είναι να γίνει μπλε ο νομός, αλλά πρέπει πολιτικά να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια παρέμβασης του τουρκικού παρακράτους στα εσωτερικά της χώρας», έλεγαν χθες κύκλοι της Πειραιώς.

Έτσι, μετά την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Νίκο Χαρδαλιά που βρέθηκαν εκεί την Παρασκευή, σειρά παίρνουν αυτή την εβδομάδα ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Τάσος Χατζηβασιλείου. Παράλληλα, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Ροδόπη κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη 20 Ιουνίου, ενώ τον ακριτικό νομό θα επισκεφύν επίσης ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συντάξεις Ιουλίου 2023: Πότε πληρώνονται ανά Ταμείο - Ημερομηνίες
Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία για τα ΓΕΛ - Τι ώρα βγαίνουν
Chevron Right