Τη δική της παρέμβαση για την ντροπιαστική επίθεση που δέχθηκε ο πρύτανης του ΟΠΑ Δημήτρης Μπουραντώνης έκανε το Σάββατο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Στο λογαριασμό της στο twitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγραψε τα εξής: «Η επίθεση στον πρύτανη του ΟΠΑ Δημήτρη Μπουραντώνη προσβάλλει βάναυσα την ακαδημαϊκή κοινότητα και κάθε δημοκρατικό πολίτη. Η διαπόμπευσή του είναι μορφή ολοκληρωτισμού και ντροπή για τη χώρα μας. Το Πανεπιστήμιο δεν είναι χώρος βίας και ανομίας, αλλά ασφάλειας και ελευθερίας».
Η επίθεση στον πρύτανη του ΟΠΑ Δημήτρη Μπουραντώνη προσβάλλει βάναυσα την ακαδημαϊκή κοινότητα και κάθε δημοκρατικό πολίτη. Η διαπόμπευσή του είναι μορφή ολοκληρωτισμού και ντροπή για τη χώρα μας. Το Πανεπιστήμιο δεν είναι χώρος βίας και ανομίας, αλλά ασφάλειας και ελευθερίας.
— President GR (@PresidencyGR) October 31, 2020