Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Διονύσης Καλαματιανός αναλαμβάνει καθήκοντα Τομεάρχη Παιδείας

Αναπληρώτρια Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη.

Οι επικείμενες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η τακτική που θα ακολουθήσει η αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στην «γαλάζια» κυβέρνηση βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε από το προεδρείο της ΚΟ πως καθήκοντα Τομεάρχη Παιδείας για το επόμενο διάστημα, ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς συμπεριλαμβάνει το επικείμενο νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ και το βάρος που θα δώσει η αξιωματική αντιπολίτευση, αναλαμβάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός. Υπενθυμίζεται πως μόλις χθες έγινε γνωστό από την Αθηνά Λινού πως έχει παραιτηθεί εδώ και… τρεις εβδομάδες από την θέση της Τομεάρχη Παιδείας.

Μαρίνα Κοντοτόλη

Η Μαρίνα Κοντοτόλη / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ειδικότερα, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση του για την συνεδρίαση του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος αναφέρει:

«Λόγω της σπουδαιότητας του επικείμενου νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ και του βάρους που θέλει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποφασίστηκε από το Προεδρείο της Κ.Ο. ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα καθήκοντα Τομεάρχη Παιδείας θα ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Διονύσης Καλαματιανός, σε συνεργασία με την Αναπληρώτρια Τομεάρχη, Ράνια Θρασκιά. Επίσης ορίστηκε Αναπληρώτρια Τομεάρχης Εσωτερικών η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κωνσταντίνος Πλεύρης: Διεγράφη οριστικά από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Βέροια: Θρήνος στην κηδεία του βρέφους - Έδιωξαν τον πατέρα του από το νεκροταφείο
Chevron Right