Η κίνηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να φύγει σαν κυνηγημένος από τη Βουλή σχολιάστηκε ευρύτατα με τον Αλέξη Τσίπρα να τονίζει πως αυτή η εικόνα θα τον ακολουθεί για πάντα.
Όμως, μετά τα πολιτικά σχόλια για την κίνησή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με επικό τρολάρισμα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που ανέβασε στα social media ένα βίντεο.
Συγκεκριμένα, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κοινοποιεί ένα βίντεο που απαθανατίζει τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχωρεί από τη Βουλή, παραλληλίζοντας τον με τον Road Runner, τον γνωστό χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων που τρέχει αδιάκοπα για να ξεφύγει από το Κογιότ.
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως «έφυγε τρέχοντας για να μην απαντήσει για τις υποκλοπές. Οποιαδήποτε ομοιότητα (δεν) είναι τυχαία!».
Δείτε το βίντεο:
https://www.facebook.com/watch/?v=673584837709168