Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μπήκε σε προληπτική καραντίνα από σήμερα, μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό.
Λόγω της προληπτικής καραντίνας, μάλιστα, ακυρώθηκε η συνάντηση του κ. Δένδια σήμερα το απόγευμα με τον ΥΠΕΞ της Αιγύπτου Σούκρι στην Αθήνα.
Παράλληλα με άλλη ανακοίνωση το ΥΠΕΞ αναφέρει: «Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης μπήκε σε προληπτική καραντίνα από σήμερα, μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό».
Επίσης, ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτηση στο Twitter έγραψε το εξής:
«Ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον για την υγεία μου και τα μηνύματα, αλλά το αποτέλεσμα του rapid test στο οποίο υποβλήθηκα ήταν αρνητικό και σύμφωνα με αυτό δεν έχω προσβληθεί από τον Covid-19. Θα παραμείνω σε «καραντίνα» για προληπτικούς λόγους. #Μένουμε_Ασφαλείς».
https://twitter.com/NikosDendias/status/1326571546194939906