Συμπληρώνονται σήμερα 78 χρόνια από τη μέρα που πραγματοποιήθηκε η Απόβαση των Συμμάχων στη Νορμανδία, η οποία αποτελεί την εκκίνηση της προσπάθειας για την απελευθέρωση της Ευρώπης από τη ναζιστική κατοχή.
Με αφορμή τη σημερινή επέτειο, ο Νίκος Δένδιας επεσήμανε ότι η Ελλάδα ήταν στην πλευρά του Δικαίου, ανταποκρινόμενη στα κελεύσματα της ιστορίας.
«Νορμανδία #DDay78: Η αρχή του τέλους του ναζιστικού αναθεωρητισμού & της τυραννίας στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή και ελληνικών δυνάμεων. H Ελλάδα και πάλι στην πλευρά του Δικαίου, ανταποκρινόμενη στα κελεύσματα της Ιστορίας. Remembering all our heroes», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o υπουργός Εξωτερικών.
Νορμανδία #DDay78: Η αρχή του τέλους του ναζιστικού αναθεωρητισμού & της τυραννίας στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή και ελληνικών δυνάμεων. H Ελλάδα και πάλι στην πλευρά του Δικαίου, ανταποκρινόμενη στα κελεύσματα της Ιστορίας. Remembering all our heroes 🇬🇧🇺🇸🇨🇦🇦🇺🇫🇷🇬🇷🇧🇪🇳🇱🇨🇿🇸🇰🇩🇰🇳🇿🇳🇴🇵🇱. pic.twitter.com/ShzdpALycz
— Nikos Dendias (@NikosDendias) June 6, 2022