Πολιτική

Μαμέρ: Δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις δηλώσεις Σχοινά – Κομισιόν για το Κατάρ

Δήλωση του Επικεφαλής Εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Έρικ Μαμέρ, για τον Μαργαρίτη Σχοινά.

Οι θέσεις που έχει λάβει ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς είναι σύμφωνες με αυτές της Επιτροπής, δήλωσε ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Έρικ Μαμέρ. «Δεν υπάρχουν αποκλίσεις ούτε διαφοροποιήσεις», σημείωσε ο ίδιος.

Αναλυτικά, η δήλωση του Επικεφαλής Εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Έρικ Μαμέρ:

«Σε σχέση με τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου Μαργαρίτη Σχοινά σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα στο Κατάρ, οι θέσεις που έχει λάβει είναι σύμφωνες με αυτές της Επιτροπής. Δεν υπάρχουν αποκλίσεις ούτε διαφοροποιήσεις.

Για το θέμα ότι η Πρόεδρος δεν σχολίασε το ζήτημα της εμπιστοσύνης της στον Αντιπρόεδρο Σχοινά: Η Πρόεδρος στηρίζει ολόκληρο το Κολλέγιο. Δεν χρειάζεται να το αναφέρει συγκεκριμένα τώρα σε σχέση με κάποιο συγκεκριμένο μέλος του Κολλεγίου, καθώς δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις που να αφορούν το Κολλέγιο».

Επίσης, ο κος Μαμέρ διευκρίνισε ότι ο Αντιπρόεδρος Μαργαρίτης Σχοινάς δεν βρίσκεται υπό έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κάνε ότι κοιμάσαι – Spoiler: Η Ζωή έγκυος από τον Στράτο – Ανατροπή στα επόμενα επεισόδια
Γιάννης Αρμεύτης: Δεν πρέπει να είμαστε φοβικοί με τα ψηλά κτίρια
Chevron Right