Λίγο μετά τις 10:30 έφτασε ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο 1ο γυμνάσιο Κηφισιάς για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
Ο αρχηγός της ΝΔ, όπως και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση χρησιμοποίησε την ψηφιακή ταυτότητα.
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσαν όπως και στις περασμένες εκλογές τα δυο από τα τρία παιδιά του, η Δάφνη και ο Κωνσταντίνος.
Εμφανώς σε καλή διάθεση εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος δήλωσε:
«Σήμερα το λόγο τον έχουν οι πολίτες και η Δημοκρατία. Ψηφίζουμε για δεύτερη φορά για να αποκτήσει ο τόπος κυβέρνηση. Οι πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους με ωριμότητα. Οι πολίτες θα ψηφίσουν για την προσωπική τους ευημερία, για το καλό το δικό τους, για το καλό της οικογένειάς τους. Θα ψηφίσουν για μια πατρίδα που θα προσφέρει συνθήκες ευημερίας και κοινωνικής ισότητας σε όλους τους Έλληνες. Εύχομαι καλή ψήφο και η συμμετοχή σε αυτή την εκλογική διαδικασία να είναι αυξημένη».
H δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη: