Πολιτική

Θεσσαλονίκη: Στον χώρο της ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας – Συνάντηση με τη διοίκηση

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέπτεται τη ΔΕΘ

Στους χώρους της ΔΕΘ έφθασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo, παρουσία βουλευτών και τομεαρχών του κόμματος.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκε μπροστά από το κτίριο Διοίκησης ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας, ενώ κατά την άφιξή του παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

 Στη συνάντηση συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Δώρα Αυγέρη, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Χρήστος Γιαννούλης, Γιάννης Αμανατίδης, Σωκράτης Φάμελλος, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, καθώς και ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αλέξης Χαρίτσης.

 Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί στις 10.30 με το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΘ – Helexpo και στη συνέχεια θα περπατήσει στους χώρους της Έκθεσης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις αλλαγές που προβλέπει το σχέδιο ανάπλασης του χώρου.

Στις 19.30 ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, ενώ αύριο Κυριακή στις 13.00 θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Καλύβια: Φωτιά σε σπίτι μετά από έκρηξη - Επτά τραυματίες με εγκαύματα
Γεωργιάδης: Διεκδικούμε πακέτο από την Ευρώπη για να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια
Chevron Right