Πολιτική

Γιώργος Πατούλης: Θετικός στο κορονοϊό – Πώς κόλλησε

Ο Γιώργος Πατούλης νοσεί με κορονοϊό. Πότε και πώς κόλλησε. 

Θετικός στο κορονοϊό βρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης.

Είχε προηγηθεί την περασμένη Παρασκευή συνάντησή του με τον Δήμαρχο Σαρωνικού που το Σάββατο ανακοίνωσε ότι ήταν θετικός.

Χθες εξάλλου, βγήκε θετικός μετά από τεστ που έκανε και ένας αντιπεριφερειάρχης, συνεργάτης του κ. Πατούλη που ήταν επίσης στη συνάντηση.

Το iEidiseis επικοινώνησε με τον Γιώργο Πατούλη ο οποίος βρισκόταν σε απομόνωση στο σπίτι του και εκεί φυσικά σκοπεύει να παραμείνει. Ο Περιφερειάρχης δεν έχει κανένα σύμπτωμα και είναι αισιόδοξος ότι δεν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από παραμονή στο σπίτι και ξεκούραση.

Άλλωστε θα συνεχίσει κανονικά να εργάζεται από το σπίτι μετατρέποντας για μερικές ημέρες την οικεία του σε «στρατηγείο» των υποχρεώσεών του τόσο στην περιφέρεια όσο και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Οι ευχές μας για καλή και γρήγορη ανάρρωση έγιναν δεχτές με το σχόλιο «αυτό ελπίζω».

Την είδηση, τέλος ότι έχει κορονοϊό την ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο Facebook: 

«Eνημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντα μου. #Μένουμε_Ασφαλείς».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Premier League: Αναβολή στο Νιουκάστλ- Άστον Βίλα λόγω κρουσμάτων
Αντεντοκούνμπο: «Έχασα σε σουτάκια και κέρασα δύο σουβλάκια»
Chevron Right