Πολιτική

ΚΕΕΛΠΝΟ: Παραπομπή σε δίκη για παράνομες προσλήψεις

Παραπομπές σε δίκες για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμα απέρριψε τις προσφυγές κατά των παραπεμπτικών βουλευμάτων με τις κατηγορίες για δεκάδες παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Κατόπιν της απόφασης αυτής, σε δίκες παραπέμπονται ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρος Παπαδημητρίου, ο Σταμάτης Πουλής, η σύζυγός του και συνεργάτης του Άδ. Γεωργιάδη, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, όπως και η πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ και διορισμένη στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, Αικατερίνη Πολύζου.

Την πληροφορία για την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που είχε οδηγήσει τις υποθέσεις αυτές στη Δικαιοσύνη, δεχόμενος σφοδρές επικρίσεις.

Οι παραπομπές σε δίκες αφορούν δύο διαφορετικές υποθέσεις, για σε δεκάδες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

  1. Η πρώτη αφορά 22 παράνομες προσλήψεις ημετέρων οι οποίες έγιναν επί θητείας Αδ. Γεωργιάδη.
  2. Η δεύτερη υπόθεση αφορά 74 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2011-14.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κίεβο: «Η Ρωσία έριξε βόμβες φωσφόρου το Φιδονήσι» - Το βίντεο που δημοσίευσε
Γαλλία: Μία στις πέντε πτήσεις από το Σαρλ ντε Γκολ θα ακυρωθεί το Σάββατο
Chevron Right