Πολιτική

Κατρούγκαλος απο το Συνέδριο των Κούρδων στην Άγκυρα: Η ΝΔ καθιστά τον Ερντογάν παράγοντα της εσωτερικής πολιτικής

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος κάλεσε την ΝΔ να μην δίνει δικαιώματα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ώστε να παίζει ρόλο στην εσωτερική πολιτική ζωή.

Με δημόσια παρέμβασή του στα social media από το Συνέδριο των Κούρδων στην Άγκυρα o τομεάρχης εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος πήρε θέση για τις χθεσινές δηλώσεις Ερντογάν που καλούσε τον ελληνικό λαό να καταψηφίσει την κυβέρνηση.

Αναλυτικά έγραψε:

Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται υποδείξεις από κανένα για τις δημοκρατικές του επιλογές. Κάθε προσπάθεια εμπλοκής της Τουρκίας στα εσωτερικά της Ελλάδας πρέπει να καταδικάζεται απόλυτα, από όλους και χωρίς καμία υστεροβουλία σχετική με την εσωτερική πολιτική διαμάχη.

Η ΝΔ, στην προσπάθεια της να αξιοποιήσει μικροκομματικά προς όφελος της τις απαράδεκτες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, καταντά να τον καθιστά παράγοντα της εσωτερικής πολιτικής της χώρας. Για μια ακόμη φορά επικίνδυνη!

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πώς μια «συμμορία» νεοσυντηρητικών στις ΗΠΑ τις έσυρε στον πόλεμο της Ουκρανίας
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιές: Απαγόρευση κυκλοφορίας και περιπολίες από τον στρατό
Chevron Right