Πολιτική

Οι δημοσιογράφοι που μπαίνουν στη Βουλή με τη ΝΔ

Αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, που διεκδίκησαν τον σταυρό προτίμησης των ψηφοφόρων και την είσοδό τους στη Βουλή με το κόμμα της ΝΔ. 

 

Αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, που διεκδίκησαν τον σταυρό προτίμησης των ψηφοφόρων και την είσοδό τους στη Βουλή με το κόμμα της ΝΔ. 

Το εισιτήριο για τη Βουλή παίρνει στον Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος με 16.460 σταυρούς εκλέγεται 7ος και βρίσκεται αρκετές χιλιάδες ψήφους πάνω από τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο που μένει εκτός. Στην ίδια περιφέρεια κατέβαινε υποψήφιος και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να μένει εκτός.

Βουλευτής εκλέγεται στην Α’ Αθήνας με το κόμμα της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που συγκέντρωσε 19.316 σταυρούς και είναι έκτος. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος,  προηγείται κατά περισσότερους από 4.000 σταυρούς της Φωτεινής Πιπιλή, δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή, που δεν φαίνεται να επιστρέφει στη Βουλή.

Εκεί, δηλαδή, που μπαίνει και ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος από τον Β2 Τομέα της Δυτικής Αθήνας. Στην ίδια περιφέρεια ο αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος μένει πίσω σε σταυρούς και τελικά δεν εκλέγεται.

Στην Β’ Πειραιά, ο δημοσιογράφος του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» Δημήτρης Μαρκόπουλος φαίνεται πως εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς και ακολουθεί ο Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος θα ορκιστεί βουλευτής, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιλέξει την Β’ Πειραιά.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο Αλέξης Τσίπρας έχασε τις εκλογές αλλά δεν χάθηκε - Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων Δευτέρα 8 Ιουλίου
Chevron Right