Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές: Κωμικό να εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανησυχία για κομματικοποίηση της ΕΡΤ και του ΑΠΕ

«Είναι κωμικό να εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανησυχία για κομματικοποίησης της ΕΡΤ και του ΑΠΕ» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

 

«Είναι τουλάχιστον κωμικό να εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ “ανησυχία” για την απειλή κομματικοποίησης της ΕΡΤ και του ΑΠΕ», σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

«Και οι δύο οργανισμοί – τους οποίους η προηγούμενη κυβέρνηση κατάντησε θλιβερά φερέφωνά της – θα επιστρέψουν στον υφυπουργό που είναι αρμόδιος για θέματα Τύπου και Ενημέρωσης, όπως συνέβαινε στις περισσότερες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης», τόνισαν οι ίδιες πηγές απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα.

«Όσο για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας και της αντικειμενικότητας των δημόσιων φορέων ενημέρωσης, πολύ σύντομα θα φανούν… επί της οθόνης» κατέληξαν.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Βερολίνο: Το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων «έχει οριστικά διευθετηθεί»
Γεωργιάδης για Ελληνικό: Η εντολή του πρωθυπουργού πρέπει να υλοποιηθεί
Chevron Right