Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατέθεσε ένσταση, ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψήφων και αυτή θα γίνει αύριο Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
«Περνάμε το μαρτύριο της σταγόνας, ήταν έξι ψήφοι και ο Παναγιώτης (σ.σ. Κουρουμπλής) κατέθεσε ένσταση, όπως ήταν λογικό, διότι δεν μιλάμε για μία διαφορά 100-200. Άλλωστε, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του. Έχω μάθει στη ζωή μου να κερδίζω, αλλά και να χάνω», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος αναφερόμενος στη διαδικασία.
Κατ΄αρχήν υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Κουρουμπλής θα παραβρεθούν στη διαδικασία επανακαταμέτρησης ως παρατηρητές.
Η διαδικασία
Τα 680 τμήματα θα χωριστούν σε 16 κλιμάκια, όπου θα βρίσκονται 16 δικαστικοί αντιπρόσωποι με δύο υπαλλήλους του Πρωτοδικείου.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος εκτίμησε δε πως αποτελέσματα ενδεχομένως να υπάρξουν και αύριο, αργά το βράδυ, σίγουρα, πάντως, τη Δευτέρα.