Πολιτική

Ηλιόπουλος: Τελειώνει ο χρόνος μιας κυβέρνησης που υπερασπίζεται τους λίγους

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μέσω ανάρτησης επικρίνει τις παροχές που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εμβολιασμό των εφήβων, καθώς πρόκειται να αποσυρθούν γρήγορα.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτηση που έκανε στα social media, σχολίασε τα δωρεάν data που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για όσους εφήβους εμβολιαστούν.

Αφορμή για την νέα τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί το γεγονός πως οι παροχές πρόκειται να λήξουν σύντομα.

Έτσι, ο Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτηση στο Twitter, σημείωσε το εξής:

«Μετά τα 1.200 ευρώ, που έγιναν 100, σήμερα μάθαμε ότι οι υποσχέσεις Μητσοτάκη για data λήγουν στο τρίμηνο. Υποσχέσεις τριμήνου, κοροϊδία διαρκείας. Μαζί με τα data όμως τελειώνει και ο χρόνος μιας κυβέρνησης, που ξέρει μόνο να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κουμουτσάκος: «Οι ενέργειες της Άγκυρας δεν δικαιώνουν τους αιθεροβάμονες του κατευνασμού»
Αστέρας Τρίπολης: Αναλαμβάνει το κόστος των rapid test για τις Ακαδημίες
Chevron Right