Με θέμα τη συζήτηση και την έγκριση του πορίσματός της, συνεδριάζει σήμερα, στις 11:00, η προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνά αδικήματα που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην υπουργό, Νίκο Παππά, κατά την άσκηση των καθηκόντων του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016.
Οι εισηγητές των κομμάτων, που συμμετέχουν στην προανακριτική επιτροπή, επεξεργάστηκαν τις προτάσεις των πορισμάτων τους. Οι προτάσεις αυτές θα συζητηθούν στη σημερινή συνεδρίαση, οπότε και αναμένεται να εγκριθεί το τελικό πόρισμα «κατά πλειοψηφία».
Το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής, οι εργασίες της οποίας άρχισαν στις 7 Απριλίου, εκτιμάται ότι θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.