Πολιτική

Ζαχαριάδης: Θα συγκρουστώ με τα κυκλώματα παρανομίας που λυμαίνονται γειτονιές γύρω από την Ομόνοια

Ο Κώστας Ζαχαριάδης επανέλαβε το αίτημά του για debate μεταξύ των υποψηφίων για τη δημαρχία Αθηναίων, αλλά και για τετ α τετ με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης έκανε γνωστή την πρόθεσή του να συγκρουστεί με τα «κυκλώματα παρανομίας» που λυμαίνονται τις γειτονιές όπως γύρω από την Ομόνοια, τον Άγιο Παντελεήμονα και την Αττική.

«Όπου υπάρχουν θύλακες εγκληματικότητας που θέλουν την Αθήνα γκέτο και η συντεταγμένη πολιτεία δεν έχει παρέμβει εγώ θα συγκρουστώ» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε «δεν θα αφήσω την ακροδεξιά παράταξη να μονοπωλήσει το πρόβλημα, θα είμαστε στις υποβαθμισμένες γειτονιές και θα μιλήσουμε για το συλλογικό και ατομικό της ασφάλειας».

Ακολούθως, ο κ. Ζαχαριάδης επανέλαβε το αίτημά του για debate μεταξύ των υποψηφίων για τη δημαρχία Αθηναίων, αλλά και για τετ α τετ με τον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Μπακογιάννη.

Αναφορικά με τις προτεραιότητες του στην πρωτεύουσα, ο κ. Ζαχαριάδης προέταξε το πρόβλημα με τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, την αναβάθμιση του πρασίνου ενώ υπογράμμισε ότι όσα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν ψηφιστεί με ευρύτερη πλειοψηφία, εφόσον εκλεγεί θα συνεχιστούν.

Υποψηφιότητα Κασσελάκη

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Ζαχαριάδης απέφυγε να τοποθετηθεί, τονίζοντας ενδεικτικά ότι τον ίδιο αφορά «να κερδίσει τον Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων».

Πρόσθεσε ακόμα πως «η θέση μου, επιβάλλει να έχουμε την ευρύτερη ενότητα και σύνθεση στο εσωκομματικό. Μιλώ με όλους και με στηρίζουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τραγωδία στην Τήνο: 3χρονο παιδάκι πνίγηκε τρώγοντας σταφύλι
Champions League, ΑΕΚ - Αντβέρπ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα
Chevron Right