Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Φλώρο: Μήπως ο Μητσοτάκης τον παρακολουθούσε για τα δισ. των εξοπλιστικών

Πώς σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις νέες αποκαλύψεις για την παρακολούθηση Φλώρου.

Ανακοίνωση για τα νέα στοιχεία για την παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ που διερωτάται αν «ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο λόγω εθνικής ασφάλειας ή για τα δισ. των εξοπλιστικών που ήθελε να ελέγχει».

Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει πως οι νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με τις οποίες η ΕΥΠ, που υπάγεται στον κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο παρακολουθούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο, αλλά είχε καταγράψει και ενδείξεις για μαύρο χρήμα, δεν αφήνουν περιθώρια σιωπής.

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει:

Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για «λόγους εθνικής ασφαλείας» ή για να τον εκβιάζει αναφορικά με τις αποφάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα δισεκατομμυρίων που ήθελε να ελέγχει το Μέγαρο Μαξίμου;», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Διαψεύδει τις αποκαλύψεις; Διότι εάν ισχύουν, ο μόνος λόγος για να τον κρατά στη θέση του είναι για να εκβιάζει τον αρχηγό του Στρατεύματος».

«Ο κ. Μητσοτάκης που παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας δεν διστάζει να παίζει παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο βωμό των δισεκατομμυρίων των εξοπλιστικών», σημειώνει κλείνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έκθεση ΕΥΠ για Φλώρο: Οι «σαχλαμάρες» του υπουργού, οι επαφές με Βαρδή και τo σπίτι στου Παπάγου
Κορονοϊός: Ξαφνικά η Κίνα «ανακάλυψε» 60.000 νεκρούς μέσα σε λίγες μέρες - Η ανακοίνωση
Chevron Right