Πολιτική

Χαρίτσης: Η χώρα μας πληρώνει το πιο βαρύ τίμημα της κρίσης λόγω Μητσοτάκη

Με αφορμή την τελευταία έκθεση του Παρατηρητηρίου Τιμών Καυσίμων της Κομισιόν, η οποία αποδεικνύει ότι η Ελλάδα έχει την ακριβότερη τιμή βενζίνης στην Ευρώπη, ο Αλέξης Χαρίτσης εξαπολύει επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η χώρα μας πληρώνει το πιο βαρύ τίμημα της κρίσης λόγω της καταστροφικής πολιτικής Μητσοτάκη», αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης με αφορμή την τελευταία έκθεση του Παρατηρητηρίου Τιμών Καυσίμων της Κομισιόν, η οποία αποδεικνύει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση σε ό,τι αφορά στην τιμή της βενζίνης.

«Και επισήμως πλέον, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων της Κομισιόν, η Ελλάδα έχει την πιο ακριβή βενζίνη σε ολόκληρη την Ευρώπη! Η χώρα μας πληρώνει το πιο βαρύ τίμημα της κρίσης λόγω της καταστροφικής πολιτικής Μητσοτάκη», αναφέρει σε ανάρτησή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Στην Κοζάνη ο Μητσοτάκης για την κηδεία του ευεργέτη Νικόλαου Παπαγεωργίου
Λας Βέγκας: Αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον αέρα - 4 νεκροί
Chevron Right