Πολιτική

Ειδικό Δικαστήριο: Πλήρη απαλλαγή του Νίκου Παππά πρότεινε η Εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου τόνισε πως δεν προέκυψαν στοιχεία για τον Ν. Παππά συνεπώς ηθική αυτουργία για τον Χρ. Καλογρίτσα.

Την πλήρη απαλλαγή του πρώην Υπουργού Νίκου Παππά, αλλά και του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα πρότεινε η Εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου Όλγα Σμυρλή, στη δίκη για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016.

Η Εισαγγελέας κονιορτοποίησε το κατηγορητήριο, για τον πρώην Υπουργό Νίκο Παpπά, που ήταν κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος, ενώ για τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα, που ήταν κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος, τόνισε ότι, αφού δεν έχει διαπραχτεί η παράβαση καθήκοντος δεν υπάρχει και η ηθική αυτουργία.

Σύμφωνα με την Εισαγγελέας, ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε οικονομικό όφελος, να γλυτώσει τα 3 εκατομμύρια, που τον υποχρέωσε το δικαστήριο να καταβάλλει στους αδελφούς Χούρι και γι’ αυτό μήνυσε το Νίκο Παpπά.

Η δίκη διακόπηκε για την Τρίτη και θα συνεχιστεί με αγορεύσεις συνηγόρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Οργή ΠΑΣΟΚ για τις «πράσινες» μεταγραφές στη ΝΔ: Αυτό είναι το ήθος του κ. Μητσοτάκη
«Συναγερμός» από ΕΜΑ για φάρμακα γρίπης - κρυολογήματος: Αναφορές για εγκεφαλοπάθειες
Chevron Right