Πολιτική

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τον σεισμό στην Τουρκία – «Η Ελλάδα θα βοηθήσει άμεσα»

«Η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συλλυπητήριο μήνυμα του για τον σεισμό στην Τουρκία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε με μήνυμά του στο Twitter τη θλίψη του για τον φονικό σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα».

Το tweet του πρωθυπουργού αναφέρει: «Βαθιά θλίψη για την καταστροφική καταστροφή του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζουμε στις οικογένειες των θυμάτων και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν. Η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σεισμός στην Τουρκία: «Από θαύμα βγήκα από το ξενοδοχείο» - Σοκάρουν μαρτυρίες Ελλήνων
Η γη της ελιάς: Είναι κοντά το τέλος του Δημοσθένη;
Chevron Right