Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος ξεπέρασε πρόσφατα τη σοβαρή περιπέτεια του με τον κορονοϊό, στηρίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο για τη μάχη των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, τον προσεχή Νοέμβριο.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1» ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπουργός είπε πως πρέπει να στηριχτεί ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έχει συμβάλει στην αναζωογόνηση του ΠΑΣΟΚ.
«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι από τους καλύτερους κοινοβουλευτικούς. Είναι μαχητικός, έχει συμβάλει καταλυτικά στην αναζωογόνηση ενός ισχυρού κι αυθύπαρκτου πολιτικού ρεύματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Είναι μαχητής, έχει δώσει εξετάσεις και πρέπει να στηριχτεί διότι το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα φέρουν κάτι διαφορετικό.
Το ζητούμενο είναι η επιβίωση ενός πολυδύναμου πολιτικού και κοινωνικού ρεύματος που το αντιπροσώπευε και το εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ των προηγούμενων χρόνων. Όμως προσαρμοσμένο στην εποχή και με μέλλον. Όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Το ευχαριστήριο tweet του Ανδρέα Λοβέρδου
Τα παραπάνω δεν άφησε ασχολίαστα ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος με ένα tweet τον ευχαρίστησε, δημοσιοποιώντας μάλιστα το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του κ. Γρηγοράκου. «Ευχαριστώ θερμά τον αγωνιστή, Καθηγητή της Ιατρικής και συνάδελφο Λεωνίδα Γρηγοράκο για τη δημόσια και ολόκαρδη στήριξη. Μαζί θα προχωρήσουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Ευχαριστώ θερμά τον αγωνιστή, Καθηγητή της Ιατρικής και συνάδελφο Λεωνίδα Γρηγοράκο για τη δημόσια και ολόκαρδη στήριξη. Μαζί θα προχωρήσουμε!
«Λ.Γρηγοράκος στο Κανάλι Ένα 90.4: Στηρίζω τον Ανδρέα Λοβέρδο» @kanaliena904 #Andreas pic.twitter.com/6JxRrPa0A7— Andreas Loverdos (@a_loverdos) July 12, 2021