Πολιτική

Ηλιόπουλος: Ο κ. Θεοδωρικάκος οφείλει μία εξήγηση για την απρόκλητη αστυνομική βία στα Εξάρχεια

«Οι δυνάμεις της τάξης οφείλουν να προστατεύουν τους πολίτες και όχι να δέρνουν εκείνες και εκείνους που αντιστέκονται στους βιαστές», λέει ο Νάσος Ηλιόπουλος

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (22/7) στα Εξάρχεια αναφέρεται ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, ζητώντας εξηγήσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει: «Χτες το βράδυ στα Εξάρχεια η αστυνομία επιτέθηκε δίχως αφορμή σε συγκέντρωση ενάντια στη δράση βιαστών στην περιοχή. Ο κ. Θεοδωρικάκος οφείλει μια εξήγηση για την απρόκλητη αστυνομική βία. Οι δυνάμεις της τάξης οφείλουν να προστατεύουν τους πολίτες. Όχι να δέρνουν εκείνες και εκείνους που αντιστέκονται στους βιαστές και απαιτούν ασφάλεια στην καθημερινότητά τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τραγωδία στο ΑΧΕΠΑ: Νεκρός 51χρονος νοσηλευτής στην εφημερία - Συγκλονίζει η αυτοθυσία του
Μήνυμα Μαργαρίτη: Οι διαφορές μας με την ΝΔ επανέρχονται με μεγαλύτερη ένταση λόγω των συνθηκών
Chevron Right