Από τον βουλευτή της ΝΔ, Θόδωρο Ρουσόπουλο, o Γιώργος Λακόπουλος έλαβε την ακόλουθη επιστολή σε σχόλιο που αναφέρθηκε σε απόκτηση ακίνητων του, την περίοδο που ήταν πορτ παρόλ του Κ. Καραμανλή:
-«Θα ήθελα να επισημάνω ότι ουδέποτε απέκτησα τρία σπίτια σ’ έναν χρόνο, ούτε τρία σπίτια στα εννέα χρόνια που έμεινα στην πολιτική στην πρώτη φάση 2000-2009. Αυτά υποστήριζαν συκοφάντες μου τους οποίους γι’ αυτές τις συκοφαντίες καταδίκασε η δικαιοσύνη όταν προσέφυγα σε αυτήν, αφού μάλιστα προηγουμένως είχα αποχωρήσει από οποιαδήποτε θέση εξουσίας.
Η καταδικαστική απόφαση στο διαδίκτυο, καθώς και σχετική δήλωσή μου τότε.
Η αλήθεια είναι πως κατά την εννεαετία αυτήν απέκτησα μισό διαμέρισμα (το άλλο μισό της συζύγου μου) με δάνειο και ίδια κεφάλαια – από την εργασία που προ της πολιτικής, που όλοι γνωρίζουν πως είχα και μάλιστα ιδιαιτέρως υψηλά αμειβόμενη. Το δε δάνειο αποπληρώνεται κανονικά και θα αποπληρώνεται έως ότου γίνω 80 ετών, κάτι που μου δίνει επιπλέον κίνητρο επιβίωσης…»