Πολιτική

Γεωργιάδης: Θα αξιοποιηθούν τα προγράμματα του ΕΣΠΑ για τη Σαμοθράκη

Με το νέο δήμαρχο Σαμοθράκης Νικόλαο Γαλατούμο συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

 

O Αδωνις Γεωργιάδης συζήτησε με τον νέο δήμαρχο του νησιού τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την ακτοπλοϊκή σύνδεση με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε μία ανάρτηση αμέσως μετά την συνάντηση. Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού, αυτή ήταν μια πρώτη συζήτηση για το πώς μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ θα ωφεληθεί το νησί. «Ξεκινάμε ομάδα εργασίας ειδική για αυτό τον σκοπό» όπως γνωστοποιεί ο υπουργός.

Το tweet του Αδωνι Γεωργιάδη:

Η κυβέρνηση είχε χθες ευρεία σύσκεψη των αρμόδιων υπουργών και ανακοίνωσε πέντε συγκεκριμένα και άμεσα μέτρα για την επίλυση του προβλήματος με το λιμάνι της Σαμοθράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακοί χειρισμοί κυβέρνησης για να καλύψει το φιάσκο της Σαμοθράκης
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τη Σαμοθράκη αναπαράγουν την ίδια κατάσταση»

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ιστιοφόρο προσάραξε κοντά στην Ερμιόνη - Διασώθηκαν επτά τουρίστες
Αεροπλάνο της Air France πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στο Λουξεμβούργο
Chevron Right